Proprietarul unei agentii de turism din Constanta a fost numit secretar de stat la Turism

Cristian Gheorghe Barhalescu, proprietarul agentiei de turism Icar Tours din Constanta si presedinte al ANAT pentru regiunea Sud-Est, a fost numit secretar de stat pentru turism in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, prin decizie semnata de premierul Victor Ponta.

Cristian Barhalescu este proprietarul si directorul Icar Tours si activeaza in turism din anii '90, scrie Mediafax.

Guvernul a hotarat la finele lunii mai ca activitatea de turism din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului va fi din nou coordonata de catre un secretar de stat.

La inceputul lunii mai, primarul Constantei, Radu Mazare, declara ca a discutat cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care ar fi delegat de premier sa se ocupe de secretarii de stat, si cu ministrul Turismului, Eduard Hellvig (PNL), despre propunerea sa privind numirea presedintelui ANAT, Corina Martin, in functia de secretar de stat la MDRT, precizand ca va dezbate "problema" si cu premierul Victor Ponta.

Hellvig a declarat atunci ca MDRT nu are post de secretar de stat pe turism si ca nu este responsabilitatea sa sa-l multumeasca pe Radu Mazare.

Surse foto: site MDRT, Google +


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri