Wizz Air, cea mai mare linie aeriana low-fare, low-cost din Romania si din Europa Centrala si de Est, a inceput operarea a 4 rute noi din Bucuresti Otopeni si Arad.

Din Bucuresti Otopeni, incepand din 2 iulie, Wizz Air va crea legaturi intre Romania si Palma de Mallorca. In plus, sambata pasagerii pot calatori si spre Milano Malpensa, ruta adaugata celei existente deja spre Milano Bergamo.

Incepand cu aceasta luna, a fost adaugat pachetul city break pentru Verona si zboruri spre Memmingen, situat la aproximativ o ora de vestul orasului Munchen.

Wizz Air a inceput deja din 30 iunie operarea de zboruri de pe Aeroportul International Arad spre Milano Bergamo. Noua ruta se adauga celei operate din Timisoara si va disponibila de doua ori pe saptamana, marti si sambata.

Wizz Air opereaza din Bucuresti cu 5 aeronave, avand 123 de zboruri saptamanale (segmente) catre 24 de destinatii din Europa de Vest. Compania opereaza o flota de 39 aeronave Airbus A320 de la 15 baze, facand legatura cu 70 de destinatii din 25 de tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
România, atractivă: mii de rezervări pentru mare, după 1 iunie
Setari Cookie-uri