Daca ar mai lucra in Ministerul Turismului, ar mai accepta doar functia de ministru, a afirmat pentru wall-street.ro, Alin Burcea, fondatorul Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii de turism de pe piata locala.

Burcea a fost secretar de stat la Ministerul Turismului in anii 2001-2002, in perioada mandatului lui Dan Matei Agathon.

El isi aminteste ca desi era prieten cu Agathon, nu era mereu de acord cu acesta.

“Am fost doi ani la minister, cand era Dan Matei Agathon, cu care m-am certat, pentru ca noi suntem diferiti, eu fiind extrem de tehnic, iar el vorbea foarte mult. Comparativ insa cu Elena Udrea, care este un exemplu de antipatie si grandomanie, el a fost un ministru bun, cu putere de decizie instantanee. Insa si Dan Matei Agathon m-a dezamagit pentru ca si el a tras foarte tare pe partea asta de vorbarie politica fara acoperire”, afirma Burcea.

El e de parere ca un bun ministru sau secretar de stat nu trebuie sa deruleze multe proiecte, ci cateva care sa aiba efecte.

Daca i s-ar mai propune un post in minister, Burcea nu l-ar mai accepta decat pe cel de ministru.

“Nu m-as mai duce pe pozitia a doua pentru ca desi eram prieten cu Dan Matei Agathon, el lua deciziile. Daca de maine as fi ministru, as sti ce am de facut incepand de poimaine. Cred ca cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le schimbam tin de partea de imagine”, a adaugat Burcea.

Citeste intregul interviu in textul: La pranz cu Alin Burcea (Paralela 45): despre primii bani castigati, politica si vacante in familie

Fotografii realizate de Mircea Dragos (fotografii-profesionale.ro)


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Pranz cu seful Paralela 45: Despre primii bani castigati si vacante
Setari Cookie-uri