Membrii Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) care detin unitati de cazare din Bucuresti au capacitatea de a asigura cazarea pentru toti parlamentarii, la tarife de 4.000 lei pe luna sau chiar mai putin, la conditii de 4 stele, potrivit unui comunicat al asociatiei.

"In urma informatiilor din presa, potrivit carora parlamentarilor li s-a redus alocatia pentru cazare la 4.000 lei pe luna, aducem la cunostinta opiniei publice ca Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc - prin membrii sai, detinatori de unitati de cazare din Bucuresti - are capacitatea de a asigura cazarea pentru toti parlamentarii la tarife de 4.000 lei pe luna sau chiar mai putin, la conditii de patru stele", se arata intr-un comunicat al FPTR, scrie Mediafax.

La aceste tarife, parlamentarii vor beneficia de toate facilitatile unei structuri de patru stele, precum mic dejun, televizor, aer conditionat, parcare si internet, potrivit sursei citate.

"Facem aceasta precizare, in masura in care membrii FPTR si-au aratat disponibilitatea de a rezolva aceasta problema in conditiile de tarif impuse. Asteptam sa fim contactati de reprezentantii Parlamentului pentru a solutiona aceasta problema", se mai spune in comunicat.

Liderul deputatilor PNL, Dan Radu Rusanu, a declarat ca nivelul cheltuielilor de cazare pentru fiecare parlamentar va fi redus de la 7.500 de lei lunar in prezent la 4.000 de lei, bani obtinuti in baza unei declaratii pe propria raspundere ca acestia nu detin locuinte in Capitala, urmand ca fiecare dintre acestia sa opteze pentru forma de cazare.

El a mai spus ca plenul celor doua Camere ale Parlamentului se va intruni luni pentru a modifica Statutul senatorilor si deputatilor, astfel incat sa poata fi operate economiile bugetare.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Conditia ca Ponta sa sprijine impozitul specific pentru turism
Setari Cookie-uri