Un manager performant de pe piata locala, care a obtinut rezultate bune in businessul pe care il conduce, a fost recompensat anul trecut cu o vacanta de 30.000 euro in Tanzania, potrivit datelor furnizate wall-street.ro de catre agentia de turism Perfect Tour.
Mai multe companii din Romania care au obtinut rezultate financiare bune au oferit anul trecut managerilor de top, pe langa prime si alte bonusuri, vacante de lux, care depasesc cateva zeci de mii de euro in unele cazuri.

In top sta recompensa pentru rezultatele obtinute de un manager cu activitate pe piata locala, care a constat intr-o excursie cu familia in Tanzania/ Zanzibar in valoare de 30.000 de euro.

Agentia de turism nu a putut preciza numele managerului.

La un astfel de pret, turistii beneficiaza de cele mai bune de servicii de transport si cazare in unele dintre cele mai luxoase hoteluri.

Citeste si alte exemple de vacante de vis primite de managerii de top din companii.


Sursa foto: Freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri