Compania Bucuresti Turism, care opereaza hotelul Radisson din Capitala, isi propune pentru acest an un profit net de aproape 11 milioane de lei, dupa ce in anii anteriori a avut pierderi de 22.000 de lei si, respectiv, de aproape 18 milioane de lei.

Potrivit proiectului de buget de vebnituri si cheltuieli pentru 2013, Bucuresti Turism vizeaza afaceri de 124 de milioane de lei, in crestere cu peste 4%, relateaza Mediafax.

Cheltuielile totale sunt estimate la aproape 117 milioane de lei, fata de 139 de milioane de lei in 2012, in timp ce veniturile totale sunt estimate la 127,8 milioane de lei, comparativ cu 139 milioane de lei anul trecut.

Gradul mediu de ocupare a hotelului la stabilirea veniturilor a fost de 80% si se estimeaza si o crestere a incasarilor din alimentatie publica.
Pentru anul in curs, societatea si-a propus sa investeasca 1,2 milioane de euro in renovari ale interiorului hotelului.

Actionarul majoritar al Bucuresti Turism este parte a grupului israelian Elbit Medical Imaging (EMI), prezent in Romania si prin firma Plaza Centers, dezvoltatorul proiectului Dambovita Center (Casa Radio). La randul sau, EMI este controlat de Europe Israel Ltd.

Cu 424 de camere, Radisson este cel mai mare hotel de cinci stele din Romania, devansand InterContinental (423 camere) si Marriott (402 camere). De asemenea, complexul de lux de pe Calea Victoriei include hotelul de apartamente Centre Ville, cu 294 de unitati de cazare, plus spatii comerciale.

Sursa foto: freedigitalphotos.net.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
TAROM introduce marţi zboruri din Bucureşti spre Roma, Milano şi retur
Setari Cookie-uri