Autoritatile din Dubai au desemnat mai multe zile dedicate exclusiv femeilor in doua parcuri cu plaje din oras, cu scopul de a incuraja activitatile de mentire in forma.
Potrivit noilor reglementari, doar femeile pot sa viziteze Jumeirah Beach in zilele de luni si miercuri si Park si Al Mamzar Beach Park in zilele de duminica si marti, scrie CNN.

Anterior, doar ziua de luni era dedicata femeilor in cadrul parcului Jumeirah, iar autoritatile arabe au decis sa creasca numarul de zile datorita feedback-urilor pozitive primite.

Actiunea are ca scop incurajarea femeilor sa faca mai multe activitati fizice si de mentinere in forma in cadrul acestor destinatii.

Cele doua parcuri sunt in topul preferintelor turistilor din emirat, fiind populare in randul familiilor pentru intinderilor de nisip si gradinile de aici, care pot fi vizitate pentru o taxa mica.

Locurile dedicate exclusiv femeilor par sa reprezinte un trend tot mai popular in Dubai, dupa ce anul trecut aici a avut loc prima seara dedicata dansului, la care au participat doar femei.Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri