Zborurile catre Insulele Baleare pe care British Airways le pune la dispozitia oaspetilor sai tot anul s-au dovedit a fi atat de cautate, incat in aceasta iarna vor fi programate mai multe plecari de pe Aeroportul London City, pentru aceste destinatii.
Programul de iarna care incepe din 27 octombrie va include cinci curse pe saptamana, zboruri directe de pe London City catre Ibiza, fata de numai doua in iarna trecuta, in timp ce zborurile spre Palma vor creste de la doua la patru pe saptamana.

Inca o data, British Airways va fi singura companie aeriana care va oferi oaspetilor sai zboruri directe din Marea Britanie spre Ibiza, in timpul lunilor de iarna.

Un bilet de avion pe un singur segment in perioada de iarna costa 74 de lire sterline de persoana. Pentru acest pret, oaspetii British Airways beneficiaza de posibilitatea de a-si lua un bagaj de 23 kg, check-in online gratuit, optiunea de alegere a locurilor in avion cu 24 de ore inainte de decolare, precum si mancare si bautura incluse in pretul biletului.

De asemenea, British Airways ofera trei nopti de cazare la Xarc Hotel din Ibiza, in conditii de 4 stele, de la 349 de lire sterline de persoana, pentru doua persoane care calatoresc impreuna in luna noiembrie. Pretul acopera biletele de avion dus-intors pentru zborurile British Airways cu plecare de pe aeroportul London City si cazarea.

“Anul trecut am decis sa ne extindem noile rute spre Ibiza si Majorca pe timp de iarna, deoarece oaspetii nostri si-au dorit sa ajunga acolo pe tot parcursul anului. Aceste zboruri au fost atat de solicitate toata iarna, incat am decis sa le marim frecventa si capacitatea pentru acest an,” a declarat Luke Hayhoe, General Manager Commercial al British Airways pentru London City.

Zborurile catre Ibiza sunt programate marti, joi, vineri, sambata si duminica, pe toata durata iernii, iar cele spre Palma – luni, joi, vineri si duminica.

British Airways este o companie aeriana globala, care ofera servicii complete, avand o retea de rute ce acopera peste 150 destinatii din 75 tari. British Airways opereaza de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra. Terminalul 5 este destinat in exclusivitate oaspetilor companiei si are o capacitate de peste 30 milioane de clienti pe an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri