Grupul de turism Eurolines Romania, condus de Dragos Anastasiu, a deschis 11 agentii anul acesta, crescandu-si astfel reteaua de distributie de la 64 de birouri de vanzare la sfarsitul anului trecut la 75 la finele lunii aprilie.
Noile agentii se afla in Bucuresti, Iasi, Constanta, Cluj Napoca, Hunedoara, Baia Mare, Galati, Resita, Focsani si Rovinari.

Conform strategiei de dezvoltare si consolidare a grupului, cele mai multe agentii noi sunt deschise in mall-uri, zona comerciala pe care compania a vizat-o pentru deschiderea a peste 60% din agentii in ultimii 3 ani.

Grupul Eurolines si-a propus ca, pana la finalul anului 2014, sa ajunga la un numar de 100 de agentii de turism in toata tara.

Odata cu extinderea retelei de agentii, compania a crescut numarul de consultanti de turism la 210 de la 145 in aceeasi perioada a anului trecut. Per total, acum in Grupul Eurolines lucreaza 480 de angajati, fata de 400 in aceeasi perioada din 2012.

La nivel de grup, in primele trei luni din 2013, cifra de afaceri a crescut cu 40% de la 51,9 milioane de lei la 72,5 milioane lei. Ponderea cea mai mare in cifra de afaceri a grupului o are compania Touring Europabus Romania SRL, care detine brandurile Eurolines si TUI TravelCenter.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri