Noile agentii se afla in Bucuresti, Iasi, Constanta, Cluj Napoca, Hunedoara, Baia Mare, Galati, Resita, Focsani si Rovinari.

Conform strategiei de dezvoltare si consolidare a grupului, cele mai multe agentii noi sunt deschise in mall-uri, zona comerciala pe care compania a vizat-o pentru deschiderea a peste 60% din agentii in ultimii 3 ani.

Grupul Eurolines si-a propus ca, pana la finalul anului 2014, sa ajunga la un numar de 100 de agentii de turism in toata tara.

Citeste si:

Odata cu extinderea retelei de agentii, compania a crescut numarul de consultanti de turism la 210 de la 145 in aceeasi perioada a anului trecut. Per total, acum in Grupul Eurolines lucreaza 480 de angajati, fata de 400 in aceeasi perioada din 2012.

La nivel de grup, in primele trei luni din 2013, cifra de afaceri a crescut cu 40% de la 51,9 milioane de lei la 72,5 milioane lei. Ponderea cea mai mare in cifra de afaceri a grupului o are compania Touring Europabus Romania SRL, care detine brandurile Eurolines si TUI TravelCenter.