Touring Europabus, compania care detine reteaua de distributie produse turistice TUI TravelCenter, cu 78 de puncte de vanzare, a crescut cu 14% fata de 2014, avand in 2015 o cifra de vanzari de 339 milioane lei. Profitul companiei a fost de 3,7 milioane lei, mai mare cu 74% fata de 2014.

Danubius Travel a inregistrat o cifra de vanzari de 53,3 milioane lei, in crestere cu 22% fata de 2014 iar Nova a raportat 48,3 milioane lei, bifand o apreciere de 39%. Cifra totala de vanzari a grupului a fost de 440 milioane lei, in crestere cu 17% fata de anul anterior.

Grupul Eurolines detine companii distincte pentru liniile de business principale: Danubius pe incoming si business travel, Nova Travel pe touroperare si Tui TravelCenter prin Eurolines pe distributie de produse turistice.

Citeste si:

Vanzarile Eurolines pe zona transportului de persoane cu autocarul vor creste in acest an cu 10%, fara introducerea de linii noi, pe fondul utilizarii mai bune a capacitatii existente si al cresterii tarifelor, a declarat in luna aprilie Mihai Fertig, directorul operational al companiei.

Vezi aici cum arata clasamentul agentiilor de turism din Romania.