TUI TravelCenter/Eurolines, afaceri de 66 mil. euro, in crestere cu 30%

Compania TUI TravelCenter/Eurolines estimeaza ca va inregistra in acest an o cifra de afaceri de 66 de milioane de euro, in crestere cu 30% fata de 2013, urmare, printre altele, a extinderii retelei de agentii de turism si ofertei diversificate.

Cosmin Marinof, director de vanzari la TUI TravelCenter/Eurolines, a declarat, joi, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca la finalul anului 2014 vor functiona in total 77 de agentii la nivel national.

"TUI TravelCenter/Eurolines a inregistrat pe primele trei trimestre din acest an o cifra de afaceri de 52,2 milioane de euro si estimam ca vom incheia anul cu o cifra de afaceri de 66 de milioane de euro, in crestere cu 30% fata de anul trecut. E o cifra de afaceri mare, care continua trendul de crestere. Sunt mai multi factori care ne-au adus la aceste rezultate, primul fiind educatia si trainingul angajatilor, la care se adauga oferta diversificata si extinderea agentiilor. Daca in 2011, cand am intrat in Romania, aveam 52 de agentii, in 2014 vom avea 77, urmand sa mai deschidem alte sase in cursul anului 2015. Vom deveni, astfel, cea mai mare retea locala de agentii din Romania", a spus Marinof, potrivit Mediafax.

Marinof a participat, joi, la Cluj-Napoca, la inaugurarea celei de-a patra agentii a TUI TravelCenter/ Eurolines din municipiu, in urma unei investitii de 50.000 de euro. "Clujul este a doua piata de turism din Romania, iar cresterile sunt semnificative", a mai spus el.

Citeste si:
COVID-19 | Grupul TUI va primi 1,8 milioane de euro din partea...
COVID-19 | Grupul TUI va...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri