"Poate ca noutatea va fi faptul ca lansam weekend-urile combinate Mamaia - Miami, Mamaia - Dubai, Mamaia - Hong Kong, Mamaia - Milano. (...) Intr-un club din Mamaia vin DJ-ei din orasul respectiv, noi facem show-ul nostru, ei fac show-ul lor si in general promovam ambele destinatii", a declarat Corina Martin, dupa lansarea oficiala a melodiei dedicate statiunii Mamaia, scrie Mediafax.

Ea a precizat ca aceste spectacole vor avea loc in lunile iulie si august.

Corina Martin a mai spus ca intentioneaza sa organizeze un carnaval al statiunii Mamaia la Bucuresti pentru atragerea unui numar si mai mare de turisti pe litoral.

Citeste si:

"Ne-am gandit sa realizam o parada si un carnaval al statiunii Mamaia la Bucuresti. Asta nu s-a mai intamplat si asta cred ca fi urmatorul mare proiect. Urmeaza sa vedem daca lucram la acel film pe care il numim Mamaia Vice si avem foarte multe alte proiecte, toate inseamna muzica, distractie, servicii bune pe litoralul romanesc, in general o noua atitudine in turism", a mai spus presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii.

Pe langa aceste evenimente, in acest sezon, in Mamaia vor mai putea fi urmarite spectacole de moda si o parada a carelor alegorice, cum s-a intamplat si anul trecut.