Tarom l-a numit in Consiliul de Administratie pe Nicolae Demetriade, fost sef al Tarom in anul 2001, presedintele agentiei World Travel.

Adunarea Generala a Actionarilor companiei Tarom a aprobat numirea unui nou membru in vederea intregirii echipei la numarul maxim de sapte membri.

„Nicolae Demetriade vine cu o bogata experienta in aviatie si o foarte buna cunoastere a companiei Tarom, fapt care ne consolideaza echipa. Este foarte important ca un consiliu de administratie sa aiba o compozitie diversificata, orice mare companie avand membri in consiliul de administratie din mai multe domenii", a declarat Dan Pascariu, presedintele consiliului de administratie Tarom.

Nicolae Demetriade a absolvit Academia de Studii Economice in anul 1970 si are peste 40 de ani de experienta in industria de aviatie si de turism. A ocupat diverse functii de conducere in cadrul Tarom in perioada 1981-2002, intre anii 2001-2002 fiind si director general al companiei.

Strategia de administrare a companiei Tarom va continua sa fie implementata in conformitate cu planul de administrare aprobat si aflat in desfasurare, si care a inregistrat deja rezultate pozitive in primul trimestru al acestui an.

Obiectivul echipei de conducere este ca Tarom sa redevina o companie cu operatiuni profitabile pana la sfarsitul anului 2015, precum si linia aeriana preferata a tuturor romanilor, prin recastigarea pozitiei de lider incontestabil in Romania pentru transportul aerian de pasageri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Nicolae Demetriade este noul presedinte ANAT