Pensiunea Atra Doftana, inaugurata in august 2011, in zona Vaii Doftanei, de catre compania cu capital 100% autohton, Top Resorts, a incheiat primele sase luni din acest an cu incasari de 400.000 lei, in crestere cu 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Potrivit datelor proprii, o pondere semnificativa din avans il constituie incasarile din activitati specifice de restaurant, realizand insa si cresteri pe segmentul de cazare.

“Cresterea inregistrata pe primul semestru este in acord cu obiectivul nostru general. Pentru 2013 ne-am propus o cifra de afaceri de 1 milion lei, adica o crestere de 15% la nivelul intregului an. Aceasta crestere este sustinuta cu eforturi continue de promovare si de imbunatatire a serviciilor oferite,” afirma Emil Munteanu, managing partner in cadrul Atra Doftana.

Astfel, din totalul incasarilor realizate in primul semestru din acest an, 62% provin din serviciile restaurantului si 38% din cazari. In ceea ce priveste tipologia consumatorilor, si acestia se impart intre individual/leisure (54%) si business/corporate (respectiv 46%) – cu o crestere de 4% a segmentului de corporate fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Pensiunea Atra Doftana, inaugurata in august 2011, in zona Vaii Doftanei, de catre compania cu capital 100% autohton, Top Resorts, a incheiat 2012 cu o cifra de afaceri de 890.000 lei (200.000 de euro), un numar estimat de 6.000 de oaspeti si un grad mediu de ocupare de 51%.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri