Renumitul antreprenor recunoaste ca in majoritatea timpului calatoreste in interes de serviciu, iar daca este norocos merge si in locuri pe care le poate numi “acasa”, scrie The Telegraph.

“Cand eram tanar mergeam des in Bali, insa este foarte departe de Anglia, de aceea am cumparat Insula Necker, pe care am transformat-o intr-o Bali la dimensiuni reduse. (...) Imi place si Africa”, a explicat miliardarul.

Singurul loc din lume in care nu a ajuns niciodata este America de Sud, unde isi propune sa mearga pe viitor insotit de copii si nepoti.

Citeste si:

“Suntem foarte activi, asa ca ne dorim locuri unde putem face kitesurf, windsurf, paddleboard sau sa jucam tennis. Ne propunem in fiecare an o noua provocare. Anul trecut am escaladat Mont Blanc, iar in 2008 ne-am propus sa doboram recordul transatlantic cu o ambarcatiune, insa ni s-a rupt catargul”, a povestit Branson referindu-se la ideea de vacanta perfecta.

Miliardarul spune, in ciuda parerilor celor care-i stiu averea, ca nu alege vacante luxoase. El da ca exemplu aniversarea de 85 de ani a tatalui sau pe care a sarbatorit-o intr-un cort.

Despre urmatoarea provocare spune ca va fi calatoria in spatiu, programata pentru anul viitor. Mai mult, el afirma ca isi doreste sa ajunga si pe Luna.