Cititorii au votat in cadrul sondajului aspecte legate de gradul de confort, comoditate, curatenie si calitatea serviciilor.

Calatorii au caracterizat aeroportul facand trimiteri la “facilitati ruinate”, “angajati necinstiti, mai ales soferii de taxi”, “perioade lungi de asteptare” si “personal nepoliticos”.

Cu toate acestea, oficialii aeroportului au respins rezultatele sondajului, sustinand ca unitatea a fost imbunatatita in ultimii ani. Acestia au precizat ca aeroportul, cu o capacitate de 6,5 milioane de pasageri, este suprasolicitat, doar anul trecut deservind 8,1 milioane de calatori.

Citeste si:

Terminalul 1 al Aeroportului Manila, cel mai vechi din totalul de patru, a fost construit in urma cu 32 de ani. Guvernul a lansat un program de renovare in valoare de 42 milioane de euro.

Pe locul doi in topul celor mai slab cotate aeroporturi s-a clasat anul acesta aeroportul din Bergamo (Milano, Italia), urmat de Calcuta, Islamabad, Paris Beauvais, Chennai, Frankfurt Hahn, Mumbai, Roma Fiumicino si Los Angeles.

La polul opus, intre cele mai bune aeroporturi au fost votate Singapore Changi, Seoul Incheon, Amsterdam Schiphol, Hong Kong si Helsinki Vantaa.

Sursa foto: http://125.60.203.88/miaa