Cel mai mare aeroport din Philipine, Manila, a fost votat pentru a doua oara drept cel mai slab cotat aeroport din lume, potrivit cititorilor site-ului de calatorii Guide to Sleeping at Airports, scrie Telegraph.co.uk.

Cititorii au votat in cadrul sondajului aspecte legate de gradul de confort, comoditate, curatenie si calitatea serviciilor.

Calatorii au caracterizat aeroportul facand trimiteri la “facilitati ruinate”, “angajati necinstiti, mai ales soferii de taxi”, “perioade lungi de asteptare” si “personal nepoliticos”.

Cu toate acestea, oficialii aeroportului au respins rezultatele sondajului, sustinand ca unitatea a fost imbunatatita in ultimii ani. Acestia au precizat ca aeroportul, cu o capacitate de 6,5 milioane de pasageri, este suprasolicitat, doar anul trecut deservind 8,1 milioane de calatori.

Terminalul 1 al Aeroportului Manila, cel mai vechi din totalul de patru, a fost construit in urma cu 32 de ani. Guvernul a lansat un program de renovare in valoare de 42 milioane de euro.

Citeste si:
Ce spune directorul CFR despre cei 30 de copii blocați 8 ore în tren
Directorul CFR, după ce 30 de...

Pe locul doi in topul celor mai slab cotate aeroporturi s-a clasat anul acesta aeroportul din Bergamo (Milano, Italia), urmat de Calcuta, Islamabad, Paris Beauvais, Chennai, Frankfurt Hahn, Mumbai, Roma Fiumicino si Los Angeles.

La polul opus, intre cele mai bune aeroporturi au fost votate Singapore Changi, Seoul Incheon, Amsterdam Schiphol, Hong Kong si Helsinki Vantaa.

Sursa foto: http://125.60.203.88/miaa

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri