Travel Communication Romania a fost fondata in anul 2012 de catre Razvan Pascu, consultant in marketing turistic cu peste 7 ani de experienta in social media si comunicare. Functia de managing director a fost ocupata de Razvan Pascu inca de la fondarea companiei.

Andra Spalatelu este un profesionist in comunicare cu experienta de peste 5 ani in domeniul organizarii evenimentelor si relatii publice, gestionand in timp proiecte pentru companii din zona de retail, dar si zona non-guvernamentala sau turistica.

Travel Communication Romania isi propune sa promoveze jucatorii din industria turismului si lifestyle - agentii de turism, companii aeriene, regiuni turistice din Romania si din strainatate, hoteluri si resorturi si cluburi de wellness care doresc sa fie vizibili in fata publicului din Romania. Printre clientii agentiei se numara grupul de companii aeriene Air France KLM, clubul de wellness Pescariu Sports & SPA, Oficiile de Turism ale Frantei, Austriei si Germaniei, portalul de cazare HotelGuru.ro, agentia Business Travel Turism, Happy Tour si altii.

Piata de PR a inregistrat o scadere vizibila anul trecut, conform unei analize WALL-STREET.RO.