Hotel Epoque, aflat in apropiere de Cismigiu, anunta o crestere de 28% a cifrei de afaceri in primele noua luni ale anului, fata de perioada similara din 2013 si venituri de aproximativ 1,5 milioane euro, rezultate bazate pe cresterea veniturilor din cazare cu 13% si a veniturilor din segmentul MICE cu peste 275%. Astfel, veniturile hotelului provin in proportie de 70% din segmentul business si 30% din leisure.

Peste 75% din oaspetii Epoque sunt turisti straini, care vin in principal din tarile UE, Israel si USA. Business boutique-ul a inregistrat un grad mediu de ocupare de 71% in primele noua luni ale anului 2014, cu 9% peste media pietei din Bucuresti, estimata la 62% (sursa: STR Global). In perioada ianuarie-septembrie 2014, Hotel Epoque a operat cu o ocupare 75,2% in zilele saptamanii, ceea ce reprezinta o crestere de 9% fata de perioada similara a anului trecut, si cu o ocupare de 65,4% in zilele de weekend, in crestere cu 20%.

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele de lux, cu 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceza, wintergarden si spa, un centru de conferinte si un club pentru petreceri private.