Epoque Hotel, unitatea de cazare cotata la cinci stele, inaugurata la finalul anului 2010, isi propune pentru acest an venituri in crestere cu 16%, la peste 8,4 milioane lei, pe fondul cresterii gradului de ocupare.

In 2012 hotelul din Bucuresti inregistra venituri de aproximativ 7,3 milioane de lei.

Dupa primul semestru din acest an, unitatea a obtinut venituri in valoare de 3,46 milioane de lei, in crestere ce 9% fata de perioada similara a anului trecut.

Epoque a inregistrat in semestrul intai din acest an o crestere cu 23% a gradului de ocupare fata de prima jumatate a anului trecut, operand cu o ocupare medie de 59%.

"Cresterea manifestata in prima jumatate a anului 2013 si cu precadere in trimestrul al doilea arata ca Epoque isi fidelizeaza cu success oaspetii si, in plus, reuseste sa atraga din ce in ce mai multi turisti din segmentul de leisure; daca pana in 2012 aproximativ 90% din oaspetii Epoque calatoreau in scop de business, in 2013, datorita cresterii puternice a segmentului leisure, ponderea este 75% business si 25% leisure. Pana la sfarsitul lui 2013 ne-am bugetat o crestere a veniturilor de 16%, bazandu-ne pe consolidarea parteneriatelor cu segmentul business corporate si pe trendul crescator al pietii de leisure, care ne vor conduce la un grad mediu de ocupare peste media pietei", a declarat Diana Popescu, proprietar si CEO Epoque Hotel.

Citeste si:
Hotel Epoque Relais & Châteaux aniversează 10 ani de la inaugurare
Hotel Epoque Relais &...

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele ce se adreseaza calatorilor de business si de leisure.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri