In luna octombrie a acestui an Hotel Epoque aniverseaza 5 ani de la deschidere, perioada in care hotelul a devenit liderul segmentului boutique de lux din Bucuresti.

In cei cinci ani de la deschidere, sub umbrela Epoque Experience, brandul s-a dezvoltat pe trei directii: Hotel Epoque, cel mai bun boutique hotel de 5* din Bucuresti, restaurantul haute gastronomie L’Atelier – l’art culinaire si Epoque Events Gallery.

Hotel Epoque, deschis in octombrie 2010, dupa o investitie de 8 milioane de euro, este un hotel boutique din categoria lux atat pe partea de corporate, cat si pe leisure. In cei cinci ani,

Citeste si:

La 5 ani de la deschidere, Epoque reprezinta o destinatie de cinci stele completa atat pentru calatoriile de leisure cat si pentru segmentul corporate. In cei 5 ani de la deschidere, Hotel Epoque a gazduit peste 65.000 de turisti. Cei mai multi dintre acestia provin din Romania, Germania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii sau Italia, insa pe lista celor peste 100 de tari de provenienta se numara tari de pe toate continentele, precum Elvetia, Finlanda, Brazilia, Taiwan, Noua Zeelanda, Australia, Africa de Sud, Islanda sau Macau.

Oaspetii Hotel Epoque au strabatut in cei 5 ani de la deschidere peste 380.000 km pentru a ajunge la Bucuresti, echivalentul a peste 500 de calatorii dus-intors de la Pamant la Luna.

Hotel Epoque a gazduit si numeroase VIP-uri si personalitati, printre care Roxette, Motley Crue, Missa Johnouchi, Yasmin Levy, Magnus Scheving, Van der Sar, Printul Gheorghe Sturdza, Alessandro Nesta, Cristi Chivu si sotia.

Unitatea de cazare are 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceza, wintergarden si spa, un centru de conferinte si un club pentru petreceri private.