Conform reprezentantior agentiei, pachetele early booking ofera discount-uri avantajoase din partea tur-operatorilor si hotelierilor pentru toate perioadele de calatorie, cu pana la 35% mai ieftine fata de pretul normal de achizitie, comparativ cu alte oferte speciale sau last minute-uri, care ofera reduceri limitate pe anumite destinatii, hoteluri si date de plecare.

"Prin achizitia unui pachet early booking, clientul beneficiaza de un pret mai avantajos fata de oferta normala, isi poate alege pachetul dorit si perioada de calatorie cu efort redus si are timp sa isi pregateasca vacanta pentru a profita la maxim de destinatie", explica Remus Visan, managing director-ul Paravion.ro.

Cu cat sunt mai ieftine vacantele

In cazul Paravion.ro, vacantele early booking sunt intre 10% si 35% mai ieftine fata de pretul normal de achizitie si se adreseaza in special turistilor care cauta hoteluri superioare, de 4-5 stele, cu servicii premium la un pret redus. Pentru pachetele ieftine, cu cazari la hoteluri de 2-3 stele, reducerile se situeaza in general intre 4% si 15%.

In ceea ce priveste profilul turistului roman care achizitioneaza pachete early booking, acesta alege, de cele mai multe ori, sa plece in vacanta cu familia sau in cuplu, prefera sa isi planifice concediul din timp si sa-l plateasca online, cu cardul.

Citeste si:

"Peste 85% din clientii care cumpara early booking de pe Paravion.ro aleg plata online cu cardul, prin Internet banking sau cu card de rate, in timp ce aproximativ 15% prefera plata prin transfer bancar sau numerar", afirma managing director-ul Paravion.ro.

Paravion.ro este primul operator de turism 100% online din Romania si ofera servicii precum rezervari de bilete de avion, vacante, inchirieri auto si hotel.

Sursa foto: Bagaje/Shutterstock.com