"Fata de departamentele deja existente (Rezervari & Productie, Digital, Marketing, Call Center, Circuite) va mai aparea unul nou, dedicat in exclusivitate segmentului corporate. Totodata, pentru ca am crescut foarte mult si pentru ca ne dorim dezvoltarea de noi departamente si linii de business am decis mutarea intr-un nou sediu a centrului operational Christian Tour. Noile birouri vor acoperi o suprafata de aproximativ 1.000 de metri patrati si vor fi astfel organizate incat sa integreze toate brandurile grupului Christian Tour: Pegas Holidays, Europa Travel, Vuelo.ro", a declarat Marius Pandel (foto principala), CEO Christian Tour.

Totodata, in plus fata de departamentele deja existente (precum cel de Rezervari & Productie, Digital, Marketing, Call Center, Circuite, etc.), va mai aparea unul nou, dedicat in exclusivitate segmentului corporate. In plus, ne propunem in continuare dezvoltarea turismului de incoming in primul rand pentru ca noi credem cu tarie in turismul in Romania si vrem sa ajutam dezvoltarea acestuia. Iar o mare parte din serviciile solicitate de segmentul corporate este pentru servicii turistice interne", a adaugat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

De asemenea, agentia isi propune sa creasca segmentele turism intern si incoming. CEO-ul companiei a discutat recent cu agenti de turism din Japonia pentru a atrage turisti niponi in Romania.

Christian Tour, una din cele mai mari agentii de turism din Romania, a inregistrat in 2014 o cifra de afaceri de 52 de milioane de euro. Anul acesta, compania vrea sa ajunga la o cifra de afaceri de 63 de milioane de euro. Christian Tour detine in acest moment 30 de agentii proprii in toata Romania, plus o filiala la Chisinau, in care lucreaza in total 168 de angajati.