Christian Tour intra pe segmentul corporate, dupa ce a inregistrat o o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20% in primele luni anului si o vanzare de 38% din numarul de vacante din totalul pe care tour operatorul estimase ca le va vinde in cursul acestui an.

"Fata de departamentele deja existente (Rezervari & Productie, Digital, Marketing, Call Center, Circuite) va mai aparea unul nou, dedicat in exclusivitate segmentului corporate. Totodata, pentru ca am crescut foarte mult si pentru ca ne dorim dezvoltarea de noi departamente si linii de business am decis mutarea intr-un nou sediu a centrului operational Christian Tour. Noile birouri vor acoperi o suprafata de aproximativ 1.000 de metri patrati si vor fi astfel organizate incat sa integreze toate brandurile grupului Christian Tour: Pegas Holidays, Europa Travel, Vuelo.ro", a declarat Marius Pandel (foto principala), CEO Christian Tour.

Totodata, in plus fata de departamentele deja existente (precum cel de Rezervari & Productie, Digital, Marketing, Call Center, Circuite, etc.), va mai aparea unul nou, dedicat in exclusivitate segmentului corporate. In plus, ne propunem in continuare dezvoltarea turismului de incoming in primul rand pentru ca noi credem cu tarie in turismul in Romania si vrem sa ajutam dezvoltarea acestuia. Iar o mare parte din serviciile solicitate de segmentul corporate este pentru servicii turistice interne", a adaugat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

De asemenea, agentia isi propune sa creasca segmentele turism intern si incoming. CEO-ul companiei a discutat recent cu agenti de turism din Japonia pentru a atrage turisti niponi in Romania.

Christian Tour, una din cele mai mari agentii de turism din Romania, a inregistrat in 2014 o cifra de afaceri de 52 de milioane de euro. Anul acesta, compania vrea sa ajunga la o cifra de afaceri de 63 de milioane de euro. Christian Tour detine in acest moment 30 de agentii proprii in toata Romania, plus o filiala la Chisinau, in care lucreaza in total 168 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri