Cele mai ieftine calatorii rezervate de romani au costat intre 18 - 33 euro. De pe mobil, cel mai ieftin zbor a fost pe ruta Bodrum – Istanbul (Turcia) pentru 33 euro, in timp ce un zbor Londra (UK) – Dublin (Irlanda) a fost cel mai ieftin achizitionat de pe iOS, pentru 18 euro. In acelasi timp, atunci cand vine vorba de zboruri rezervate de pe computere stationare, cel mai ieftin zbor a fost pe ruta Bucuresti - Milano si a costat 19 euro.

Pe de alta parte, conform acelorasi date, cea mai scumpa calatorie achizitionata de pe desktop a fost de la Bucuresti la Kinshasa (Congo), la pretul de 4.123 euro.

Cea mai scumpa rezervare in lume

Pe plan international, un zbor de la Calima (Chile) la Frankfurt (Germany) a costat 8.948 euro si a fost rezervat de pe mobil, in timp ce o calatorie de la Londra la Mabuto (Mozambique) a costat 2.125 euro si a fost cea mai scumpa rezervata de pe iOS.

De pe computere stationare, cea mai scumpa calatorie a fost de la Lima (Peru) la Hong Kong, la pretul de 11.543 euro. Pe de alta parte, cele mai ieftine zboruri achizitionate global au fost pe ruta Warsaw - Gdansk (8 euro, via desktop), Oslo (Norvegia) – Gdansk (Polonia) – achizitionata de pe mobil la pretul de 14 euro si Atena – Mykonos (Grecia), zbor cumparat de pe iOS pentru 16 euro .

Tripsta a fost lansat in Atena, Grecia, in 2005. In prezent. Tripsta are birouri si in Bucuresti si Istanbul si 280 de angajati in toate cele trei puncte de lucru.

Sursa foto: Ljubljana, Slovenia/Shutterstock.com