Wizz Air introduce optiunea de a aduce un al doilea bagaj in cabina pentru pasagerii care folosesc serviciul Priority Boarding achizitionat individual sau ca parte a optiunii Plus Fare sau WIZZ Privilege Pass.

Cel de-al doilea bagaj poate fi o geanta de mana, geanta de camera foto sau un bagaj de marimea unui laptop care nu depaseste dimenisunile maxime de 40x30x18 cm.

"WIZZ are o politica de bagaje generoasa, care permite accesul gratuit cu un bagaj mic de cabina sau, contra unui tarif mic, cu un bagaj mare de cabina fara limita de greutate. Prin imbunatatirea optiunii de Priority Boarding oferim mai multe optiuni celor care doresc sa aduca la bord un bagaj aditional, dar, in acelasi timp, ne asiguram ca imbarcarea ramane confortabila, iar spatiul in cabina suficient”, a declarat György Abrán, Chief Commercial Officer Wizz Air.

Serviciul Priority Boarding, care le permite pasagerilor sa se imbarce cu prioritate, poate fi adaugat tarifului Basic cu doar 3 euro per loc, pe zbor, la achizitia online sau cu 4 euro la cumpararea din aeroport. Optiunea Plus Fare, care include Priority Boarding, a fost lansata in mai 2015 pentru a raspunde nevoii suplimentare de confort a pasagerilor si cuprinde tariful de calatorie, schimbarea locului alocat, inclusiv locurile premium, check-in in aeroport, WIZZ Flex pentru modificarea zborului, un bagaj mare de cabina si un bagaj de cala.

Retail jobs

WIZZ Privilege Pass a fost lansat in ianuarie 2014 ca un program anual pentru cei care calatoresc frecvent. Pentru un tarif anual de 99 de euro, membrii programului pot beneficia de schimbarea locului alocat, inclusiv locurile premium, prioritate la imbarcare si un bagaj mare de cabina pe orice zbor.

Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universit─â╚Ťii Româno-Americane ╚Öi al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agen╚Ťia de pres─â Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe pozi╚Ťia de redactor, iar mai târziu la agen╚Ťia de pres─â NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Ca╚Ťavencu, ca reporter ╚Öi redactor ╚Öef al departamentului Companii. Pentru o perioad─â scurt─â de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea Turism »Setari Cookie-uri F