Mai multe agentii Eurolines/TUI TravelCenter, detinute de antreprenorul Dragos Anastasiu, vor functiona si ca puncte de ridicare si expediere colete in Romania si in Europa, in colaborare cu firma de curierat DPD.

Prin intermediul acestei colaborari, compania de curierat isi extinde reteaua nationala cu 30 de centre Pickup, care vor functiona in anumite agentii de turism Eurolines/ TUI TravelCenter din tara.

Serviciul Pickup, dezvoltat de DPDgroup, reprezinta reteaua de centre care permite clientilor, atat persoane fizice cat si juridice, ridicarea si expedierea coletelor in Romania si in Europa, la tarife preferentiale. Clientii au posibilitatea sa opteze pentru livrarea sau ridicarea coletelor din centrele Pickup si nu trebuie decat sa identifice cea mai apropiata locatie – folosind site-ul www.dpd.ro, sa lase coletul pentru livrare, sa achite costul de transport, sau sa ridice produsul comandat online.

Potrivit reprezentantilor companiei, 30 dintre agentiile de turism Eurolines/ TUI TravelCenter vor functiona ca centre Pickup, centre de predare - primire colete pentru clientii DPD Romania, din luna octombrie a acestui an. Prin implementarea serviciilor de livrare in aceste locatii, DPD Romania isi mareste numarul de centre Pickup cu 35%.

"Parteneriatul cu Eurolines Romania ne permite sa dezvoltam reteaua Pickup, oferindu-le clientilor posibilitatea de a ridica sau expedia colete la preturi competitive, in locatii usor accesibile”, a declarat Lucian Aldescu, CEO al DPD Romania.

Principalele beneficii de care se pot bucura clientii serviciului Pickup sunt: preturi preferentiale, retea nationala cu sedii usor accesibile, 2 SMS de informare destinatar, 7 zile depozitare colet. In Pickup clientul poate primi, returna si expedia colete din si catre Romania si Europa.
Pickup este un serviciu de referinta al DPDgroup, disponibil in toate tarile din retea, numarand peste 16.000 de sedii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri