Potrivit informatiilor Paravion, imediat dupa explozia de azi dimineata, petrecuta in apropierea Moscheii Albastre, obiectiv turistic recunoscut al Istanbulului, soldata cu cel putin 10 morti si 15 raniti, turistii romani au inceput sa reactioneze.

"Istanbulul este una dintre cele mai accesate destinatii de catre turistii romani, vorbim de ordinul miilor care il viziteaza anual. In momentul de fata analizam baza de date cu toti romanii care sunt deja acolo sau urmeaza sa plece catre Instabul in urmatoarele saptamani, pentru a fi 100% pregatiti operational. Am inceput, deja, sa primim telefoane pentru a se intoarce repede in tara si depunem toate eforturile pentru a gasi varianta optima si cea mai convenabila. Pana la acest moment, companiile aeriene nu au anuntat nimic in acest sens”, declara Remus Visan, managing director Paravion.

Potrivit presei internationale, in dimineata zilei de 12 ianuarie a avut loc o explozie puternica in zona turistica a Istanbulului, cel mai probabil in urma unui atentat sinucigas. Pana la acest moment, explozia s-a soldat cu cel putin 10 morti si 15 raniti.

Sursa foto: photo story/Shutterstock.com