Mai mult de o treime dintre romanii care vor sa mearga la meciurile Romaniei in Franta si-au achitat deplasarile in rate, potrivit agentiei online de turism Paravion.

Pachetul turistic pentru meciurile Romaniei la Euro 2016 este disponibil la pretul de 2.149 de euro de persoana si include bilete la toate cele trei meciuri din grupe, avion, transferuri si cazare pentru 11 nopti in Franta, scrie News.ro.

Aproximativ 36% dintre romanii care au cumparat astfel de pachete in Franta cu ocazia meciurilor nationalei Romaniei la Euro 2016 au ales sa le achite in doua sau trei rate.

Studiul Paravion mai arata ca peste 46% dintre microbistii care au cumparat pachete turistice, dar si bilete la meciurile Romaniei, au optat pentru cele disponibile in deschiderea competitiei, pe 10 iunie, cand este programat meciul tricolorilor cu nationala Frantei.

Al doilea meci in clasamentul preferintelor turistilor este Romania - Elvetia, care a generat 34% din totalul pachetelor rezervate pentru Euro 2016, urmat de meciul Romania – Albania, cu o pondere de 20%. Din totalul romanilor care si-au achizitionat pachete turistice pentru meciurile de la Euro 2016, 15% sunt femei, conform sursei citate.

Pachetele disponibile la Euro 2016 includ biletul de avion, cazarea si transferurile de la aeroport la hotel, dar si de la hotel la stadion si inapoi,pentru cei care vor sa mearga in Franta doar pentru meci si sa se intoarca imediat dupa ce se termina.

"Pe masura ce se apropie Campionatul European de Fotbal, vanzarile pachetelor, respectiv ale biletelor la meciuri, cresc. Din estimarile noastre, pachetele pentru meciul din deschidere vor ramane in topul vanzarilor, urmate de cele pentru partida dintre Romania si Elvetia”, a declarat directorul general al Paravion, Remus Visan.

Potrivit acestuia, aproximativ 18% dintre romanii care au achizitionat pachete pentru cel mai important eveniment de fotbal al anului au ales oferta care asigura bilete de avion si cazare pentru 11 nopti, pentru a participa astfel la toate cele trei meciuri ale nationalei.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri