Compania aeriana poloneza LOT va lansa, in premiera, din 30 martie, curse pe ruta Cluj-Napoca – Varsovia, acestea urmand sa fie operate cu o frecventa de patru zboruri pe saptamana.

O simulare de pret pe site-ul companiei aeriene arata ca un zbor dus-intors Cluj-Napoca-Varsovia costa 218,58 euro, cu toate taxele incluse si bagaje incluse, in perioada 30 martie-3 aprilie.

Directorul general al LOT pentru Romania si Republica Moldova, Jakub Malecki, a declarat, marti, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa ca, prin noua ruta, compania poloneza va oferi legaturi spre Polonia si destinatii din America de Nord, informeaza Mediafax.

"Incepand cu 30 martie, compania poloneza LOT va lansa, in premiera, curse aeriene intre Cluj-Napoca si Varsovia, urmand sa fie operate patru zboruri pe saptamana – luni, miercuri, vineri si sambata. Prin intermediul acestei rute, LOT va oferi cele mai bune legaturi aeriene nu numai catre Polonia, ci se spre zeci de destinatii din America de Nord, China si Europa. Unul dintre visurile mele devine realitate. Romania este o piata cheie pentru noi in aceasta regiune, iar noua cursa reprezinta un alt pas in investitiile noastre facute aici. Speram ca zborurile pe ruta Cluj-Napoca – Varsovia vor deveni zilnice”, a spus Malecki

Cursele Cluj-Napoca – Varsovia vor fi deservite de avioane de tip Bombardier si vor lega aeroporturile "Avram Iancu” Cluj, respectiv "Chopin” Varsovia.

LOT Polish Airlines transporta aproape 5 milioane de pasageri anual, asigurand calatorii spre 60 de destinatii din intreaga lume, iar de la Varsovia se opereaza zboruri directe spre SUA, Canada sau China, cu aeronave Boeing 787 Dreamliner.

Sursa foto: Przemyslaw Szablowski/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri