Wizz Air si Ryanair vand bilete de la 8 euro, mai ieftine decat un bilet la CFR: unde poti zbura dus-intors cu 80 lei

Wizz Air si Ryanair, cele mai mari companii low-cost din Europa, vand bilete de la 8 euro catre Italia si Belgia, in martie si aprilie. Iata mai exact cand poti zbura cu cativa lei catre unele dintre cele mai vizitate orase europene.

Consulta oferta actuala la principalele companii aeriene de low-cost din Romania.

La Wizz Air gasiti bilete de la 39 lei (adica 8 euro) dus catre Milano Bergamo pe 21, 22 si 23 martie, catre Bruxelles la sfarsitul lui martie (dus) si catre Roma tocmai in decembrie (4-16 decembrie).

Sursa foto: Captura Wizzair.com

La o simpla simulare pe site-ul companiei Wizz Air gasiti bilete de avion si de la 69 lei sau pana in 100 lei, in special catre orase din Italia (Milano, Roma, Bologna) sau catre Bruxelles.

Citeste si:
Reduceri MARI la zboruri Wizz Air
Reduceri MARI la zboruri Wizz...

Poti consulta si compara oferta actuala de zboruri de la principalele companii aeriene de low-cost din Romania, printre care si Ryanair si Wizz Air.

Zboruri mai ieftine decat un bilet la tren in Romania: Bucuresti-Milano dus-intors la 80 lei

Insa, cum preturile pentru zborurile catre Bucuresti sunt cu mult mai scumpe decat pentru cele dus, puteti combina un zbor Wizz Air dus la 39 lei cu un zbor Ryanair intors la 44 lei. Spre exemplu, intre 21 si 23 martie, puteti zbura dus-intors cu 17,79 euro (80 lei) Bucuresti-Milano, cu Wizz Air la dus (Bucuresti Bergamo) si Ryanair la intors (Milano Malpensa-Bucuresti). Zborul dus-intors Bucuresti-Milano la 80 lei costa chiar mai putin decat o calatorie cu trenul in Romania sau decat o calatorie cu autocarul intre Bucuresti si Constanta.

Compania irlandeza Ryanair are, de asemenea, zboruri ieftine, de la 7,49 euro in aprilie catre Bologna si Milano si de la 9,9 euro catre Bruxelles si pana in 50 euro catre alte destinatii din Europa.

Citeste si:
Aeroporturile europene trebuie să aibe în centru companiile low-cost
Aeroporturile europene vor...

Sursa foto: Captura Ryanair.com/ro/ro/

Asadar, pregatiti bagajele!


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri