"Clientii Paravion care au planuit calatorii spre capitala belgiana si doresc sa renunte sau sa le reprogrameze au tot suportul agentiei in aceste demersuri. In urma incidentelor violente ce au avut loc marti dimineata in aeroportul Zaventem, din capitala Belgiei, soldate cu morti si raniti, turistii romani care si-au planificat zboruri in intervalul 22 - 31 martie pot anula calatoriile cu rambursare integrala sau pot fi rerutati, fara costuri suplimentare, pe date ulterioare de calatorie”, se arata intr-un comunicat al companiei, potrivit News.ro.

Dupa incidentele din 22 martie, soldate cu doua explozii in aeroportul Zaventem din Bruxelles, companiile aeriene care opereaza zboruri din Romania spre capitala Belgiei, au anulat cursele, pana la noi informatii din partea autoritatilor. Agentia a precizat ca ofera clientilor aflati la Bruxelles tot suportul tehnic de care au nevoie pentru a se intoarce acasa sau pentru a-si replanifica cursa de calatorie.

Toate biletele emise si neutilzate pe curse operate de TAROM intre Bucuresti si Bruxelles, in perioada 22 - 31 martie, vor fi rambursate integral sau reprogramate, fara penalizare, pe rute ulterioare de calatorie. Si operatorul low-cost Blue Air a anuntat ca a anulat cursa de marti pe ruta Bacau-Bruxelles, turistii avand la dispozitie optiunea de a alege alta cursa sau de a primi integral contravaloarea biletelor achizitionate.

Ministerul Afacerilor Externe, prin Ambasada Romaniei in Regatul Belgiei, asigura cetatenii ca este in legatura permanenta cu autoritatile locale pentru noi informatii cu privire la existenta unor cetateni romani afectati ca urmare a exploziilor. Paravion este cea mai mare agentie de turism online din Romania, care opereaza pe mai multe piete din Europa de Est si in Turcia, oferind servicii precum rezervari de bilete de avion, vacante, inchirieri auto si hotel.

Sursa foto: Mediafax Foto