Peste 150 de romani, victime ale furturilor, inselaciunilor, tamponarilor si distrugerilor in vacantele din Bulgaria

Peste 150 de romani au fost, in aceasta vara, victime ale furturilor de autoturisme, inselaciunilor, tamponarilor auto sau distrugerilor in vacantele lor pe litoralul Bulgariei, anunta Politia Romana.

Un numar de 153 de romani au fost, in aceasta vara, victime ale unor furturi de autoturisme, inselaciuni, tamponari auto, furturi sau distrugeri, in timpul vacantelor pe care si le-au petrecut in patru statiuni de pe litoralul Bulgariei: Albena, Nessebar/SunnyBeach, Nisipurile de Aur si Balcic, potrivit IGPR, citat de News.ro.

Timp de doua luni, politistii romani au acordat sprijin si au consiliat peste 4.700 de romani, care si-au petrecut vacanta pe litoralul Bulgariei.

In perioada 1 iulie - 31 august 2016, 16 politisti romani, vorbitori de bulgara, au facut parte din patrule comune cu politisti bulgari, in statiunile mentionate.

Misiunile s-au desfasurat in doua serii, a cate opt politisti, in perioada 30 iunie - 31 iulie, respectiv 1- 31 august, in fiecare dintre cele patru statiuni patruland cate doi politisti romani.

Citeste si:
În ciuda numărului de cazuri, Bulgaria își redeschide restaurantele
În ciuda numărului de cazuri,...

Sursa foto: Martin Georgiev/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri