Compania aeriana Qatar Airways reduce cu pana la 35% preturile pentru zboruri catre destinatii exotice. Iata, asadar, uite unde poti sa pleci in vacanta cu 240 euro, 300 euro sau pana la 600 euro dus-intors.

Promotia este valabila intre 9 si 16 ianuarie pentru calatoriile efectuate pana pe 15 decembrie 2017 din Bucuresti:

  • Dubai: 243 euro dus-intors/bilet pentru o persoana sau 237 euro dus-intors/bilet pentru doua persoane
  • Abu Dhabi: 303 euro dus-intors/bilet o persoana sau 292 euro dus-intors/bilet doua persoane
  • Shanghai: 384 euro dus-intors/bilet o persoana sau 368 euro dus-intors/bilet doua persoane
  • Singapore: 489 euro dus-intors/bilet o persoana sau 504 euro dus-intors/bilet doua persoane
  • Bangkok: 568 euro dus-intors/bilet o persoana sau 563 euro dus-intors/bilet doua persoane
  • Zanzibar: 557 euro dus-intors/bilet o persoana sau 569 euro dus-intors/bilet doua persoane
  • Seychelles: 671 euro dus-intors/bilet o persoana sau 656 euro dus-intors/bilet doua persoane
  • Melbourne: 643 euro dus-intors/bilet o persoana sau 675 euro/bilet doua persoane
  • Sydney: 900 euro dus-intors/bilet o persoane sau 915 euro/bilet doua persoane

Pentru alte destinatii, consultati site-ul companiei.

Oferta este valabila pentru 150 destinatii din Orientul Mijlociu, Australia, Asia de Est, zona Asia-Pacific si Africa. Preturile sunt valabile pentru un zbor-dus intorc la clasa economica si includ toate taxele, bagaj de mana (max. 7 kg), bagaj de cala (max. 30 kg) si gustare la bord. Qatar Airways aplica reducerile si pentru clasa business, bilete pentru copii si calatorii in grup.

Posesorii de carduri Visa au reduceri aditionale de pana la 15% pentru rezervarile facute pe durata festivalului. Totodata, turistii care vor sa se cazeze in hotelurile din grupul AccorHotels vor avea o reducere de 10% pentru rezervarile facute prin site-ul Qatar Airways, dar si anumite beneficii pentru rezervarea unor pachete de zboruri si cazari prin intermediul partenerului Expedia.

De asemenea, Qatar Airways organizeaza online "Vanatoarea de comori", o companie prin care utilizatorii Facebook pot gasi un bilet gratuit catre una dintre destinatiile operate de companie.

Qatar Airways, compania aeriana a statului Qatar, este una dintre cele mai mari companii aeriene, cu o flota de 192 aeronave. In 2015, Qatar Airways a fost numita "cea mai buna companie aeriana" de Skytrax. Compania opereaza zboruri de cinci ani cu aronave B787, A350, A380, A319 si anumite aeronave din clasa A320 si A330, unde exista Wi-Fi si GSM la bord.

Citeste si Vizita in Doha, Qatar: un oras "proaspat" ridicat intre nisip si nori unde benzina costa 1,6 lei si berea 50 lei.

Sursa foto: Vytautas Kielaitis/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri