Ryanair reduce tarifele cu 20% de Dragobete: unde poti sa zbori cu 5 euro

Ryanair reduce cu 20% tarifele pentru zboruri catre zeci de destinatii, oferta valabila doar de Dragobete, pana la miezul noptii. Iata unde poti zbura de la 5 euro.

Reducerea se aplica pentru 50.000 de locuri pentru zboruri pe 18 rute din Bucuresti, Craiova, Oradea si Timisoara, pentru calatorii in perioada 1 martie - 30 aprilie.

Iata, asadar, unde poti sa zbori cu cativa euro:

  • 5 euro: Timisoara-Berlin, Dusseldorf, Bruxelles, Milano
  • 8 euro: Bucuresti-Bruxelles, Milano; Timisoara-Frankfurt
  • 10 euro: Bucuresti-Timisoara, Berlin, Roma, Bologna; Timisoara-Bucuresti, Londra
  • 15 euro: Craiova-Valencia
  • 17 euro: Bucuresti-Atena, Palermo, Londra

Ryanair se asteapta la o crestere de 35% in Romania anul acesta

Anul acesta (an fiscal 2018), Ryanair se asteapta la o crestere de 35% a traficului pe piata din Romania, la peste 2,55 milioane de pasageri, avand 10 noi zboruri si 23 de rute de pe 4 aeroporturi (Bucuresti, Timisoara, Oradea si Craiova)

Potrivit Ryanair, 40% din pasageri sunt turisti, cetateni straini. In 2016, compania a adus cu 10% mai multi turisti in Romania.

Citeste si:
Ryanair a comandat 75 de avioane 737 MAX
Ryanair a comandat 75 de...

Rynair s-a extins puternic in Europa si implicit in Romania, atat prin introducerea curselor externe, cat si a celor interne (intre Bucuresti si Timisoara) anul trecut.

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, opereaza peste 700 de rute si zboara catre 200 de destinatii in Europa si Africa (Maroc), cu preturi de la cativa euro atat pe rute interne, cat si pe rute externe. Ryanair s-a extins puternic in Romania anul trecut, nu doar prin lansarea de noi zboruri catre Europa, ci si prin introducerea de curse interne.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri