CFR Calatori anunta ca numarul locurilor din trenurile din judetul Constanta si de pe Valea Prahovei a fost suplimentat cu 10.000, potrivit News.ro. De asemenea, a fost suplimentat si personalul feroviar din garile de pe litoral si Valea Prahovei.

Potrivit CFR Calatori, este aglomeratie in garile din judetul Constanta, toate casele fiind deschise, iar angajatii dirijandu-i pe oameni si sfatuindu-i sa cumpere bilete de la automate.

Trenurile care pleaca din Gara Constanta au intre 800 si 1.200 de locuri si intre 10 si 14 vagoane. Potrivit CFR, in fiecare vagon pot fi vandute suplimentar intre 30 si 50 de locuri in picioare.

Citeste si:

Aglomeratie este si pe drumurile de la mare si de la munte. Astfel, traficul pe DN 1 pe tronsonul Predeal-Azuga-Busteni, pe sensul de coborare dinspre munte, este aglomerat, din cauza numarului mare de masini. Si in judetul Constanta, s-au format coloane de autoturisme intre Agigea si Constanta, precum si pe drumul din statiunile Vama Veche si 2 Mai.

Cateva zeci de mii de turisti si-au petrecut minivacanta de 1 Mai in statiunile montane din Prahova si Brasov, dar si la mare, in special in Mamaia si Vama Veche.