Lufthansa lanseaza doua noi zboruri, de la Timisoara si Cluj Napoca catre Frankfurt, si pariaza in continuare pe Romania, una dintre cele mai importante tari din regiune pentru compania aeriana germana.

Cele doua curse sunt operate zilnic din 29 octombrie, cu preturi de la 58 euro/segment, pret care include un bagaj de mana si gustare la bord sau de la 149 euro/segment, pret care include si un bagaj de cala, potrivit unei simulari pe site-ul companiei aeriene.

Interesul companiei Lufthansa pentru Romania vine in conditiile in care romanii calatoresc tot mai mult, inclusiv catre destinatii pe alte continente, dar si pentru ca tara noastra are o economie in crestere, sustine Antonio Tassone, director general al Lufthansa Group Romania.

De altfel, Lufthansa a inregistrat o crestere de 8% a numarului de pasageri transportati din si spre Romania, pana la un milion de calatori, in primele 7 luni ale acestui an.

Citeste si:
Seful Ryanair: Cred ca este dificil pentru Tarom sa supravietuiasca
Seful Ryanair: Cred ca este...

Totodata, Lufthansa aniverseaza 50 de ani de cand a lansat primul zbor din Romania. In prezent, compania opereaza pana la 149 de zboruri saptamanale din Romania catre hub-urile grupului Lufthansa.

Grupul Lufthansa, din care fac parte companiile Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss si Eurowings, a inregistrat, in primele 9 luni ale anului, venituri totale de aproape 27 miliarde euro, in crestere cu 12,1% si un profit net de 1,85 miliarde euro. Gurpul are o flota de 650 de aeronave si 130.000 de angajati la nivel international.

Sursa foto: NextNewMedia/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Lufthansa, zboruri directe intre Frankfurt si orasele Cluj, Timisoara