Compania Air France KLM anunta reduceri de pana la 40% la pretul biletelor. Preturi speciale vor fi la peste 100 de destinatii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar si din zona Caraibelor si a Oceanului Indian.

Turistii romani care isi doresc sa ajunga anul acesta in destinatii exotice isi pot achizitiona bilete catre Panama de la 459 de euro, Mauritius de la 639 euro, Havana de la 701 euro, Curacao de la 615 euro – promotie KLM sau Punta Cana de la 679 euro – promotie Air France. Preturile sunt pentru zborurile dus-intors, cu toate taxele incluse.

Destinatiile nord-americane asteapta sa fie explorate cu preturi de la 449 euro, zbor dus-intors catre Las Vegas, 459 euro pentru New York, Montreal de la 499 euro, Washington de la 519 euro si Toronto de la 579 euro, zboruri dus-intors.

Asia ramane si in acest an in preferintele romanilor, iar reducerile sunt semnficative. Astfel, un zbor dus-intors incepe de la: Hong Kong – 399 euro, Beijing – 416 euro, Shanghai – 421 euro, Bangkok – 471 euro, Tokyo – 481 euro, Singapore - 541 euro, Osaka - 545 euro.

Pasionatii de calatorii care prefera experientele unui safari in Africa au la dispozitie ofertele catre Johannesburg si Nairobi de la 469 euro sau se pot retrage cateva zile pe plajele din Zanzibar, de la 530 euro, zbor dus-intors.

Pentru calatorii care isi doresc sa ajunga in Brazilia, compania a pus in vanzare bilete spre Rio de Janeiro si Sao Paolo incepand de la 549 euro de persoana, dus-intors, cu o reducere de 30 – 35% fata de pretul normal al biletului.

Tarife reduse pentru destinatii europene

Calatorii romani pot beneficia de scaderea tarifului spre destinatia favorita, un zbor dus-intors spre Amsterdam fiind la doar 109 euro/persoana. De asemenea, doritorii de calatorii in Nordul Europei pot zbura la Alesund si Stavanger de la 189 euro, zbor dus-intors, cu toate taxele incluse.

Rezervarea biletelor la aceste preturi este posibila pana pe 19 ianuarie, iar perioada de calatorie pentru toate destinatiile este pana pe data de 30 noiembrie 2018.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri