Seful ANAT: Mircea Dobre sa ramana la Turism. Dureaza doua luni sa invatam un nou ministru alfabetul turistic

Alin Burcea, proprietarul Paralela 45 si seful ANAT, a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre schimbarile care ar putea avea loc in Guvern, dupa demisia premierului Mihai Tudose. Acesta si-ar dori ca actualul ministrul al Turismului, Mircea Dobre, sa faca parte si din noul Executiv, "ca sa termine ce a inceput", fiind, de altfel, si "ministrul cu care s-a comunicat cel mai bine in ultimii ani"

"Ne-am dori sa ramana Mircea Dobre la Turism, chiar daca nu pot sa spun ca sunt incantat de toate masurile pe care le-a luat. Problema e de schimbare, nu ne este teama ca vine un ministru mai slab. In cazul unei noi schimbari, in urmatoarele doua luni vom fi innebuniti sa-l invatam si pe noul ministru ce inseamna alfabetul turistic", a declarat Alin Burcea.

Potrivit acestuia, Mircea Dobre este ministrul cu care agentii de turism au comunicat cel mai bine.

"Vreau sa termine ce a inceput si ma refer, in special, la garantarea serviciilor turistice. Sunt foarte importante garantiile pentru agentii. S-a gresit la ordonanta (n.r - Ordonanta de Guvern care modifica OG nr. 107/1999 privind activitatea de comercializare a pachetelor de servicii turistice). Daca nu se dau corect normele, agentiile de turism vor avea de suferit. Mircea Dobre este singurul care s-a angajat sa faca treaba asta cu garantiile", a precizat Alin Burcea.

Citeste si: Alin Burcea, Paralela 45: Vanzari in crestere fata de 2016. Bucurestiul genereaza cel mai mare volum, dar "tara creste"

Citeste si:
Alin Burcea, Paralela 45: Au scăzut vânzările pe vacanțele în Grecia
Alin Burcea, Paralela 45:...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Sursa foto: Agerpres FOTO / Simion Mechno

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri