Romanii nu mai au nevoie de viza ca sa calatoreasca in Canada, ceea ce a facut sa creasca interesul turistilor pentru aceasta destinatie.

Interesul romanilor de a calatori catre Canada in 2018 a crescut cu 16% fata de 2017, potrivit datelor momondo.ro. Principalele destinatii catre care calatorii romani se indreapta pe parcursul acestui an sunt Toronto si Montreal. Incepand cu luna iunie 2018, vor fi introduse zboruri directe, dus-intors, de la Bucuresti la Toronto si, respectiv, la Montreal, pentru perioada verii.

Cele mai multe cautari de zbor cu plecare din Bucuresti sunt catre Toronto. Datele momondo.ro arata o crestere de 52% in 2018 pentru zborurile catre aceasta destinatie, zboruri facute in perioada 1 decembrie 2017 – 31 decembrie 2018, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Un interes crescut a fost inregistrat totodata pentru zborurile catre Montreal: romanii au cautat cu 18% mai mult zboruri cu plecare din Bucuresti catre orasul canadian.

"Posibilitatea pe care romanii o au de-acum inainte de a calatori catre Canada fara viza reprezinta o oportunitate de a planifica vacante catre o destinatie mai indepartata si pentru o perioada mai lunga de timp pentru a explora cultura specifica locului”, a declarat Mircea Giurca, reprezentantul momondo.

Cat costa bilete de avion catre Canada

Bugetul mediu al unui zbor catre principalele destinatii cautate de catre romani pentru o calatorie catre Canada a inregistrat o crestere usoara anul acesta, comparativ cu anul precedent.

Un zbor dus-intors cu plecare din Bucuresti catre Toronto costa in medie 667 de euro de persoana in 2018, cu 4% mai mult decat in 2017. Cand vine vorba de o calatorie catre Montreal, costurile de zbor sunt usor mai ridicate decat cele pentru Toronto, insa raman aproximativ aceleasi in 2018 ca in 2017. Un zbor dus-intors catre Montreal costa in medie 686 de euro de persoana.

Sursa foto: momondo.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri