Agentia Paradis si Blue Air maresc numarul de curse charter catre litoral

Agentia "Paradis, Vacante de Vis" a marit, impreuna cu Blue Air, frecventa curselor interne care leaga Oradea, Cluj si Timisoara de Constanta. Primele zboruri vor avea loc pe 17 iunie.

"Din Oradea, Timisoara si Cluj Napoca vom avea zboruri zilnice catre litoral si, de ce nu, chiar mai multe plecari, in fiecare zi. In pachetele turistice pe care le ofera prin agentiile de turism, turistii vor avea parte de aceleasi servicii precum cele oferite de tour-operatori pentru Turcia, Grecia sau Cipru”, a declarat Aurelian Marin, director general "Paradis, Vacante de Vis".

Pe ruta Oradea - Constanta vor fi operate doua rute saptamanale, fata de una singura, asa cum era anul precedent. Avioanele vor decola spre Constanta luni si joi. De la Oradea, luni se va decola la ora 19:15, iar joi de la ora 15:15. De pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, luni se va decola la ora 17:30, iar joi la 13:30. Din Timisoara, decolarile catre Constanta vor fi duminica la 15.15, luni la 15.15 si vineri de la 16.45, iar din Cluj, duminica la 18.30, marti la 17.45 si joi la 17.45.

"Paradis, Vacante de Vis" a achizitionat de la Blue Air peste 2.500 de bilete pentru rutele Oradea – Constanta, Timisoara – Constanta si Cluj Napoca - Constanta pentru sezonul estival din acest an.

"Statisticile oficiale arata circa 1 milion de turisti la mare, anual. Paradis isi propune 120.000 in 2018. Asadar, minimum 10% din acest numar. Oradea, Timisoara si Cluj Napoca sunt foarte importante pentru noi. Facem vanzari foarte mari in aceste orase”, a spus Aurelian Marin.

Citeste si:
TURISM DE PANDEMIE: Prețuri cu 20% mai mici și vacanțe pe ultima...
TURISM DE PANDEMIE: Prețuri...

Anul trecut, agentia "Paradis" a adus pe litoral circa 6.000 de turisti. Cei mai multi aleg sejururile in Mamaia, Eforie si Venus.

Citeste si: Peste 40.000 de turisti, asteptati de 1 Mai pe litoral

Sursa foto: ELEPHOTOS / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri