"Paradis Vacante de Vis", touroperator dedicat litoralului romanesc, s-a decis ca in acest an sa intre pe piata hoteliera, inchiriind hotelul Royal din Constanta, pe care l-a redenumit New Royal.

Hotelul New Royal din Constanta a fost preluat in management de catre ”Paradis Vacante de Vis” de la Marfin Bank, pe o perioada de cinci ani, dar cu drept de preemptiune in cazul unei eventuale achizitii. "New Royal" are 45 de camere si 5 apartamente si este in proces de renovare, urmand sa fie redeschis anul acesta, pe 21 iunie.

"Avem incredere in dezvoltarea business-ului nostru hotelier. Daca proiectul New Royal va fi de succes, vom continua sa investim in alte hoteluri. Totul depinde de cum vom reusi sa angajam profesionisti, care sa lucreze in viitoarele noastre structuri de cazare. Pentru acest sezon estival, ne bazam pe clientela de leisure, urmand ca din septembrie sa avem clientela de business travel si sa gazduim evenimente. Hotelul va fi deschis tot timpul anului. Vom transmite turistilor ideea ca si municipiul Constanta poate fi o destinatie estivala excelenta, alaturi de Mamaia”, a declarat Aurelian Marin, director general "Paradis Vacante de Vis".

Potrivit consultantilor ”Paradis Vacante de Vis”, si in acest an, cererea este foarte mare pentru litoralul romanesc, fiind deja rezervate 60% dintre locurile pentru sezonul estival. Topul statiunilor ramane acelasi: Mamaia, Eforie Nord si Venus.

Edenred anunta varf de sezon...
Citeste si: Varf de sezon la tichetele de beneficii, de Paste si 1 Mai

Aurelian Marin sustine ca voucherele de vacanta joaca un rol important si in privinta investitiilor hoteliere, al caror nivel a crescut foarte mult. Astfel, datorita fluxului mult mai mare de turisti care folosesc aceste vouchere, o serie de hoteluri de 2 stele au fost tranzactionate, iar altele urmeaza sa fie. "Unele structuri de cazare vor intra in acest sezon estival gata renovate si modernizate, iar altele vor fi redeschise la inceputul sezonului estival 2020. Vom putea vorbi despre mii de camere care vor reintra in circuitul turistic, oferind o calitate mult mai ridicata. De asemenea, tot datorita folosirii la scara mare a voucherelor de vacanta, au crescut vanzarile pentru serviciile de masa", a mai spus Aurelin Marin.

Pentru sezonul estival 2019, o parte dintre rezervari sunt facute cu vouchere emise anul trecut, deoarece valabilitatea acestora este de un an, timp in care se pot face rezervarile. Un impact mare al rezervarilor se va resimti si in 2020, cand multi romani vor utiliza voucherele emise in acest an.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Studiu: Cum arata vacanta de vara ideala a romanilor