Compania TAROM incepe, din 11 iunie, operarea rutei Iasi - Cluj - Iasi, cu trei frecvente saptamanale in zilele de luni, miercuri si vineri.

"Prin deschiderea zborului direct Cluj - Iasi, nu numai ca legam Ardealul de Moldova, dar reusim, inca o data, sa confirmam ca TAROM este compania care uneste Romania. Avem asteptari mari, inclusiv de la aceasta cursa. Ne adresam unui pol de public consistent, compus din oameni de afaceri, studenti, profesori universitari si nu numai. Fiecare pasager poate avea certitudinea ca in mai putin de o ora si jumatate va traversa Romania, in deplina siguranta, alaturi de compania dumneavoastra, TAROM", a declarat directorul general TAROM, Werner-Wilhelm Wolff.

Pasagerii care vor calatori spre aceasta destinatie isi pot rezerva deja bilete, pornind de la 20 euro pe sens, cu toate taxele incluse, sau 40 de euro dus-intors, de asemenea cu toate taxele incluse.

"Incepand de luna viitoare, pasagerii nostri vor avea din nou ocazia sa calatoreasca mai facil si in deplina siguranta spre Cluj. Aceasta ruta a fost intens ceruta de firmele de IT, de mediul academic si cel medical, dar mai ales de mediul de afaceri”, a declarat Monica Nichitus, directorul interimar al Aeroportului Iasi.

In prezent, TAROM opereaza pe aeroportul din Iasi zboruri catre Bucuresti,Timisoara, Tel Aviv si Londra.

Citeste si:
Tarom introduce noi curse pe ruta Targu Mures - Bucuresti
Tarom introduce noi curse pe...

Sursa foto: Photosebia/Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Tarom reia cursa Cluj Napoca-Iasi de pe aeroportul din Cluj