Air France si KLM lanseaza campania promotionala de toamna, cu reduceri la biletele de avion de pana la 40%. Turistii pot alege dintr-o lista extinsa de destinatii din aproape toata lumea, cu peste 100 de destinatii intercontinentale dar si destinatii europene. Campania este valabila pana pe 10 septembrie.

Calatorii curiosi sa exploreze Asia isi pot achizitiona bilete pentru Beijing si Shanghai cu preturi incepand de la 439 euro, Mumbai, de la 479 euro, Bangkok, de la 539 euro si Hong Kong, de la 569, zboruri dus-intors. Pentru turistii care isi doresc sa descopere unul dintre cele mai dezvoltate state din lume, compania a pus in vanzare bilete spre Singapore de la 529 euro de persoana, dus-intors.

Promotii de toamna la biletele de avion

Africa se afla in oferta cu bilete de avion incepand de la 489 euro pentru Johannesburg, 579 euro pentru Nairobi, Cape Town de la 669 euro, iar preturile pentru Zanzibar pornesc de la 699 euro, zbor dus-intors.

Pasionatii de calatorii care vor sa ajunga in Brazilia au la dispozitie bilete incepand de la 499 euro de persoana, dus-intors, in Sao Paulo si Rio de Janeiro, incluzand o reducere de 30% fata de pretul normal al biletului.

Turistii care vor sa calatoreasca in locuri exotice pot profita de ofertele catre Punta Cana de la 619 euro, Martinique si Saint Martin de la 659 euro, Pointe-a-Pitre de la 719 euro, zboruri dus-intors.

Destinatiile nord-americane asteapta sa fie explorate cu preturi de la 485 euro pentru Miami, 529 euro pentru New York, 619 euro la Boston, 609 euro la Detroit, 639 euro la Los Angeles si multe alte orase.

Rezervarea biletelor la aceste preturi este posibila pana pe 10 septembrie 2018, iar perioada de calatorie pentru toate destinatiile este pana pe data de 30 iunie 2019. Tarifele expuse sunt pentru zboruri dus-intors, cu toate taxele incluse.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri