Ministerul Turismului, in parteneriat cu Ministerul Turismului din Israel, organizeaza un seminar pe tema turismului digital. Evenimentul este sustinut de reprezentanti ai Departamentului Digital si New Media din cadrul Ministerului Turismului din Israel si se desfasoara in perioada 3-4 septembrie 2018.

Turismul digital este un factor extrem de important in promovarea destinatiilor turistice la nivel mondial. Pentru a deveni competitivi pe acest sector, Ministerul Turismului din Romania intentioneaza ca, pana la inceputul anului viitor, toate atractiile turistice sa fie incluse intr-o harta interactiva pe care turistii sa o poata accesa de oriunde din lume. Prin intermediul acestei aplicatii, toti cei care vor sa viziteze Romania vor putea sa isi planifice calatoria in tara noastra pe diferite forme de turism sau pe categorii de atractii turistice.

Citeste si: Sapte localitati cu potential turistic ridicat, pe lista zonelor cu prioritate la investitii

De asemenea, Romania va avea un nou clip de promovare turistica in care vor fi incluse toate formele de turism la care tara noastra este competitiva, videoclip care va fi folosit in campaniile de promovare online.

Seminarul organizat la sediul Ministerului Turismului se adreseaza atat reprezentantilor autoritatilor centrale, dar si cei ai autoritatilor locale si reprezentantilor Centrelor Nationale de Informare si Promovare Turistica.

Ministerul Turismului a transmis ca pana la sfarsitul anului va lua mai multe masuri pentru imbunatatirea activitatii sectorului de turism din Romania. Printre acestea se numara aplicarea cotei de TVA de 5% pentru domenii precum: cazarea in cadrul sectorului hotelier sau al sectoarelor cu functie similara, inclusiv inchirierea terenurilor amenajate pentru camping, serviciile de restaurant si de catering, cu exceptia bauturilor alcoolice, altele decat berea, activitatile sportive, recreative si distractive, dar si investitii de peste un miliard de euro in turismul balnear.

Citeste si: Ajutor pentru turism: TVA de 5%, investitii de un miliard de euro

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri