Ministerul Turismului participa la cel mai mare targ de turism de tip business-to-business din lume, World Travel Market, organizat la Londra in perioada 5-7 noiembrie.

Standul Romaniei de la targul de turism de la Londra a fost pus la dispozitie gratuit, de catre Ministerul Turismului, tuturor touroperatorilor interesati de promovare in cadrul expozitiei londoneze. Astfel, 41 de coexpozanti publici si privati prezinta oferta turistica a Romaniei sub acelasi acoperis cu liderii mondiali ai industriei care impartasesc noile tendinte si inovatii din sectorul de turism.

Spatiul destinat promovarii Romaniei a fost inchiriat de Minister, standul a fost realizat direct de catre organizatorul londonez al targului si se intinde pe o suprafata de 300 de metri patrati destinati intalnirilor business-to-business intre operatorii romani si cei straini interesati de tara noastra.

Ministerul Turismului vine in intampinarea celor prezenti la targ cu prezentari video, respectiv clipuri de promovare care ruleaza pe doua ecrane de mari dimensiuni amplasate in cadrul standului. Vizitatorii sunt invitati sa vizioneze filme in care sunt expuse cele mai importante destinatii turistice din Romania. De asemenea, in cadrul standului Ministerului, cei care doresc pot avea parte de o experienta inedita, calatoria virtuala prin Romania cu ajutorul ochelarilor VR. In plus, traditiile romanesti sunt puse in valoare de un pictor din Bucovina care prezinta publicului creatii de arta populara.

World Travel Market este cea mai mare manifestare de turism din lume adresata exclusiv profesionistilor din domeniu si reprezentantilor mass-media din intreaga lume.

Citeste si: Ministrul Turismului, sprijin din partea UE pentru dezvoltarea turismului

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri