Compania Wizz Air a renuntat la cinci rute in sezonul de iarna 2018: patru cu plecare din Bucuresti si una cu plecare din Cluj-Napoca. In plus, alte trei rute vor fi suspendate.

Pasagerii care si-au cumparat bilete la rutele anulate sau suspendate isi pot reprograma zborurile sau isi vor primi banii inapoi.

"Capacitatea suplimentara va fi alocata altor rute in perioada urmatoare, deoarece evaluam mereu noi oportunitati care pot raspunde cel mai bine nevoilor clientilor nostri. Pasagerii cu rezervari afectate de aceasta schimbare sunt informati si li se ofera posibilitatea reprogramarii gratuite pe zboruri alternative WIZZ, rambursarea integrala a biletului platit sau li se ofera 120% credit din rezervarea originala in contul Wizz”, au transmis reprezentantii companiei.

Rutele Wizz Air care nu vor fi operate in sezonul de iarna 2018:

  • Bucuresti – Lisabona
  • Bucuresti – Kutaisi
  • Bucuresti – Goteborg
  • Bucuresti – Atena
  • Cluj Napoca – Atena

Rutele Wizz Air suspendate:

  • Cluj Napoca - Bucuresti, ultimul zbor pe 26 octombrie
  • Budapesta - Otopeni, ultimul zbor pe 26 octombrie
  • Iasi - Malmo, ultimul zbor pe 27 octombrie

Bucuresti - Cluj-Napoca este ruta interna Wizz Air cu cel mai mare trafic, respectiv 242.000 de pasa­geri in primul semestru din 2018, trafic in usoara scadere (cu 1%) fata de perioada similara a anului trecut, au transmis reprezentantii companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri