Compania aeriana Ryanair a lansat, luni, 22 octombrie, promotia de o zi “Million-Air” cu peste un milion de locuri la vanzare la 9,99 de euro in intreaga retea europeana pentru calatorii din noiembrie pana in martie. Aceste tarife sunt disponibile pentru rezervari pana la miezul noptii, Marti, 23 octombrie.

"Am lansat promotia "Million-Air" cu un milion de locuri la 9,99 de euro pe intreaga noastra retea europeana pentru calatorii in perioada noiembrie - martie, asigurandu-le clientilor Ryanair vacante de milionari, la tarife reduse", a declarat reprezentantul Ryanair, Robin Kiely, Ryanair.

In pofida anularii a mii de zboruri si a problemelor cu pilotii, profitul net al Ryanair a crescut cu 10% in exercitiul financiar care s-a incheiat la 31 martie 2018, la 1,45 miliarde de euro, iar numarul de pasageri transportati a urcat cu 9%, la 130 de milioane.

Compania vrea sa-si extinda flota cu 50% pana in 2024, urmand sa ajunga sa transporte 200 de milioane de pasageri.

Reducere de pana la 20%...
Citeste si: Promotie la Ryanair: Reducere de 20% pentru un milion de bilete

Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa dupa numarul de pasageri, opereaza 21 de rute de pe aeroporturile din Romania, respectiv Bucuresti si Craiova.

Sursa foto: motive56 / Shutterstock