Reduceri de pana la 50% la mii de vacante, la Targul de Turism al Romaniei

Targul de Turism al Romaniei s-a deschis joi, 15 noiembrie, la Centrul Expozitional Romexpo din Capitala. Timp de patru zile, vizitatotii vor avea ocazia sa se informeze si sa aleaga cele mai atractive oferte de vacanta. Agentiile de turism au pregatit reduceri de pana la 50% la mii de pachete turistice.

Timp de patru zile, 15 - 18 noiembrie, peste 210 companii isi vor expune ofertele la noua editie Targul de Turism al Romaniei. Agentiile de turism au pregatit pentru vizitatori mii de pachete de vacanta, cu reduceri de pana la 50%, pentru toate gusturile, de la turismul cultural, rural sau de business, la cel de tratament, destinatii exotice, croaziere si turismul de aventura, potrivit unui comunicat de presa. Pretul biletului de intrare este de 20 lei.

Peste 16 tari isi vor prezenta ofertele turistice la cea de-a 40-a editie a Targului de Turism al Romaniei: Albania, Bulgaria, Chile, Cuba, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, India, Indonezia, Israel, Italia, Luxemburg, Republica Moldova, Palestina si Serbia.

Vizitatorii vor avea ocazia sa se informeze si sa aleaga vacantele sau calatoriile care se incadreaza in bugetul lor, catre destinatii precum: Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franta, Marea Britanie, Olanda, India, Iordania, Palestina, Tanzania.

In cadrul targului vor avea loc o serie de conferinte si seminarii care aduc in prim-plan teme cu privire la dezvoltarea turismului de calitate si a bioturismului, sustenabilitatea in turism sau ce inseamna turismul social.

Citeste si:
Un român a dat aproximativ 8.000 de euro pe o vacanță. Ce include...
Un român a dat aproximativ...

Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo, primavara si toamna, impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, in parteneriat strategic cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT ) si cu sprijinul Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania (OPTBR), Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC).

Programul si tematica evenimentelor pot fi consultate AICI

Sursa foto: Agerpres / Silviu Matei

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri