Compania aeriana Blue Air, prezenta la Targul de Turism care se desfasoara la Romexpo, in perioada 15 - 18 noiembrie, ofera bilete la preturi promtionale pentru vizitatori.

Toate biletele de avion, cumparate de la standul Blue Air, de la Targul de Turism de la Romexpo, au o reducere de 15%.

"A devenit deja o traditie ca, la cel mai mare eveniment de turism al anului, Blue Air sa ofere reduceri celor care isi achizitioneaza bilete direct de la standul nostru. Ii asteptam pe vizitatorii Targului de Turism sa viziteze standul Blue Air si sa profite de reducerile noastre irezistibile pentru a-si organiza urmatoarea vacanta”, a declarat Tudor Constantinescu, directorul comercial Blue Air.

Promotia se incheie duminica, 18 noiembrie, la ora 16.00, si se aplica pentru calatorii oricand in perioada 15 noiembrie 2018 – 26 octombrie 2019.

Turistii isi pot cumpara vacante la targurile de Craciun din marile orase europene (Koln, Paris, Bruxelles, Londra sau Copenhaga), dar si in Marrakech, unul dintre cele mai populare orase turistice din Maroc. Pentru Marrakech, zborurile au loc in fiecare sambata, pana pe 5 ianuarie 2019. Turistii care vor si alte idei de city-break pentru sporturi de iarna pot alege Oslo sau Helsinki.

Citeste si: Reduceri de pana la 50% la mii de vacante, la Targul de Turism al Romaniei

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri