Paralela 45 se alatura protestului #sieu: "Fara autostrazi nu exista turism in Romania"

Agentia de turism Paralela 45 se alatura campaniei "Romania are nevoie de autostrazi" si isi intrerupe activitatea pentru 15 minute pe 15 martie la ora 15:00 In sfertul de ora dedicat protestului nu vor putea fi facute rezervari online.

Paralela 45 sustine constructia de autostrazi in Romania ca o necesitate pentru dezvoltarea economica a tarii si o prioritate pentru cresterea turismului.

"Avem cei mai putini turisti straini din Europa, 2,8 milioane la finalul anului trecut, in timp ce, vecinii nostri bulgari au avut 9,2 milioane, iar in Ungaria s-au inregistrat 12 milioane. Fara autostrazi nu exista turism in Romania, nici de incoming, nici intern. In timp ce noi avem putin peste 800 de kilometri, Ungaria are dublu, Polonia peste 3.000 de km, Franta are 12.000 de km. Dupa noi sunt Serbia, Slovenia, Albania. E rusinos sa fii la coada clasamentelor, #sieu cred ca Romania are nevoie de autostrazi", a declarat Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Pe 15 martie, de la ora 15.00, angajatii Paralela 45 vor opri lucrul timp de 15 minute. In sfertul de ora dedicat protestului, angajatii vor purta discutii cu clientii aflati in agentiile proprii si nu vor putea fi facute rezervari online.

Cu un volum de vanzari de 60 de milioane de euro la finalul anului trecut, Paralela 45 este unul dintre cei mai importanti organizatori de sejururi si circuite pe toate continentele, inclusiv in Romania. Paralela 45 este, in acelasi timp, una dintre putinele agentii care au si activitate de incoming.

Hipermarketurile Auchan...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Proprietarul lantului de restaurante Spartan, Stefan Mandachi, a construit, in semn de protest, in judetul Suceava, primul metru de autostrada din Moldova intre Voronet si Putna si va fi inaugurat pe 15 martie, la ora 15.00. Acesta a declarat ca initiativa sa este un gest de protest fata de lipsa de interes a autoritatilor pentru constructia de autostrazi in Romania si in mod special in zona Moldovei. Metrul de autostrada a fost construit de o firma specializata si a costat 4.500 de euro.

Citeste si: Ce companii s-au alaturat protestului suceveanului Stefan Mandachi si opresc activitatea, vineri, pentru 15 minute


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri