Proprietarul lantului de restaurante Spartan, Stefan Mandachi, a construit, in semn de protest, in judetul Suceava, primul metru de autostrada din Moldova intre Voronet si Putna si va fi inaugurat pe 15 martie, la ora 15, a declarat in cadrul unei conferinte de presa, noteaza Monitorul de Suceava.

Stefan Mandachi a precizat, in cadrul conferintei de presa, ca initiativa sa este un gest de protest fata de lipsa de interes a autoritatilor pentru constructia de autostrazi in Romania si in mod special in zona Moldovei. Metrul de autostrada a fost construit de o firma specializata si a costat 4.500 de euro.

Mandachi a anuntat ca pe 15 martie, de la ora 15, va intrerupe activitatea in toate cele 40 de fast-fooduri Spartan din intreaga tara, precum si la celelalte afaceri pe care le detine, sperand ca gestul sau sa fie urmat si de alti oameni de afaceri din intreaga tara.

Wall-Street.ro a decis sa se alature campaniei “Romania vrea autostrazi”, in semn de sustinere si solidaritate fata de acest subiect extrem de sensibil pe agenda Romaniei.

Stefan Mandachi, care in luna februarie a impanzit tara cu milioane de afise cu mesajul „Romania vrea autostrazi”, a subliniat ca initiativa sa este personala, ca nu face politica si nu este membru de partid.

Sursa foto: Facebook Stefan Mandachi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri