Proprietarul lantului de restaurante Spartan, Stefan Mandachi, a construit in judetul Suceava primul metru de autostrada din Moldova

Proprietarul lantului de restaurante Spartan, Stefan Mandachi, a construit, in semn de protest, in judetul Suceava, primul metru de autostrada din Moldova intre Voronet si Putna si va fi inaugurat pe 15 martie, la ora 15, a declarat in cadrul unei conferinte de presa, noteaza Monitorul de Suceava.

Stefan Mandachi a precizat, in cadrul conferintei de presa, ca initiativa sa este un gest de protest fata de lipsa de interes a autoritatilor pentru constructia de autostrazi in Romania si in mod special in zona Moldovei. Metrul de autostrada a fost construit de o firma specializata si a costat 4.500 de euro.

Mandachi a anuntat ca pe 15 martie, de la ora 15, va intrerupe activitatea in toate cele 40 de fast-fooduri Spartan din intreaga tara, precum si la celelalte afaceri pe care le detine, sperand ca gestul sau sa fie urmat si de alti oameni de afaceri din intreaga tara.

Wall-Street.ro a decis sa se alature campaniei “Romania vrea autostrazi”, in semn de sustinere si solidaritate fata de acest subiect extrem de sensibil pe agenda Romaniei.

Stefan Mandachi, care in luna februarie a impanzit tara cu milioane de afise cu mesajul „Romania vrea autostrazi”, a subliniat ca initiativa sa este personala, ca nu face politica si nu este membru de partid.

Citeste si:
Mandachi, despre finanțarea chiriei: Plata unei plăți nedatorate,...
Ștefan Mandachi, despre...

Sursa foto: Facebook Stefan Mandachi


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Dan: Tribunalul a suspendat autorizaţia de construire pe malul Lacului Floreasca
Setari Cookie-uri